Nieuw: In Kasteel Huys Ter Horst: Escape room "De Diefput"
heb jij stalen zenuwen en durf je de spanning aan?
Meld je aan bij:
escaperoom@kasteelhuysterhorst.nl
De kosten bedragen €15,00 pp.

Bel 06-37231270

Of ga meteen naar de eigen website:
www.escaperoomkasteelhuysterhorst.nl

Kijk voor recensies op:
www.escaperoomsnederland.nl

 

Op een unieke locatie heeft de Stichting Kasteel Huys ter Horst een escape- en battleroom gerealiseerd. D.m.v. het oplossen van puzzels en raadsels en het doen van opdrachten moet je proberen om binnen één uur tijd te ontsnappen uit een afgesloten ruimte in Huys ter Horst. Escaperoom De Diefput is gesitueerd in de stoffige, rauwe kerker van het voormalige kasteel Huys ter Horst en ligt onder het prachtig gerestaureerde Gevanghuis.
Escaperoom De Diefput is een room in donkere sferen waarbij je eeuwen teruggaat in de tijd. Laat je meevoeren en beleef de middeleeuwen zoals je dat nog nooit gedaan hebt. Ga de uitdaging aan en kom door slim, creatief en out of the box denken weer terug in onze tijd.
Ben je met een grotere groep dan 6 personen dan is het mogelijk om de battleroom te spelen. Met 2 teams van max. 6 personen strijdt je dan tegelijkertijd tegen elkaar in verschillende kamers met dezelfde raadsels en puzzels. Wie komt er als eerste groep uit de gevangenis? Een spannend spel dat zich net als de escaperoom afspeelt in de middeleeuwen. De puzzels en de raadsels in de battleroom zijn anders dan die in de escaperoom.
De Diefput is geen hele gemakkelijke escaperoom om uit te ontsnappen. Mede door het niveau en de sfeer is De Diefput minder geschikt voor kinderen. Er is plaats voor max. 6 personen. Als je de battle wilt doen dan kan dat met max. 12 personen. Kosten zijn € 15,00 per persoon. Lukt het je niet om te ontsnappen dan ben je zeker een uur en een kwartier kwijt met het spel. De ontvangst en instructie niet meegeteld. Voor de battleroom mag je anderhalf uur tellen.
De escape- en de battleroom zijn in principe altijd geopend, maar Stichting Kasteel Huys ter Horst werkt uitsluitend met vrijwilligers. Om het spel te spelen zullen er vrijwilligers beschikbaar moeten zijn. De opbrengsten komen geheel ten goede aan de stichting.