Deze activiteit is helaas niet meer te boeken …

De Diefput

Je belandt in de middeleeuwen en wordt beschuldigd van een zware misdaad. De schout sluit je in naam van de heer van het kasteel op in een stoffige en rauwe kerker. Probeer binnen 60 minuten te ontsnappen aan het vonnis van de heer anders wacht je een enkele reis naar het galgenveld waar de beul wel raad weet met misdadigers.

De Diefput  is licht fysiek, schrikken, lachen, leerzaam, zeer uitdagend en soms zie je het donker in. Je zult buiten kaders moeten denken wil je hieruit kunnen ontsnappen. Deze escaperoom is geschikt voor minimaal 4 tot maximaal 6 personen. Leeftijd 18+.  Bekijk ook reacties van bezoekers op https://www.escaperoomsnederland.nl/rooms/escape-room-kasteel-huys-horst/ of op https://www.https://escapetalk.nl/escaperoom/kasteel-huys-ter-horst/Escaperoom kasteel Huys ter Horst wordt met een 9.7 hoog gewaardeerd. Het tarief bedraagt 20 euro per persoon inclusief 1 consumptie bij afloop

 

Contact
Vragen en reserveringen voor escape de ruïne, escape- en battlerooms:

Tel. 06-16969913

E-mail reserveringen@kasteelhuysterhorst.nl

Omdat onze activiteiten worden gedragen door vrijwilligers is het zeer wenselijk om enkele weken vóór de door u gewenste datum contact met ons op te nemen.