Deze activiteit is helaas niet meer te boeken … 

Het Gevanghuys

 

Ben je met een grotere groep en wil je de strijd aangaan met elkaar? Probeer dan in maximaal 75 minuten te ontsnappen en troef elkaar af.  Bij deze battleroom uitdaging wordt de groep wordt in tweeën gedeeld. Beide groepen werken tegelijkertijd in twee verschillende rooms aan dezelfde puzzels en opdrachten. Wie staat als eerste groep buiten? Maar pas op! Wellicht kom je elkaar op het laatste moment nog tegen. Bekijk ook reacties van bezoekers op https://www.escaperoomsnederland.nl/rooms/escape-room-kasteel-huys-horst/ of op https://www.https://escapetalk.nl/escaperoom/kasteel-huys-ter-horst/.

 

 

In het Gevanghuis kan het er vriendelijk aan toe gaan maar je loopt ook de kans om de lugubere en intimiderende kerker in moeten. Het is een keiharde strijd om te ontkomen het galgenveld. De beul wil je daar graag bij begeleiden op deze reis. Houd moed, zet door en help elkaar.

 

Deze battle is geschikt voor maximaal 12 personen. Leeftijd 15+. Bij 18- begeleiding van tenminste één volwassene per room. Het tarief bedraagt 20 euro per persoon inclusief 1 consumptie bij afloop

 

 

 

Contact

Vragen en reserveringen voor escape de ruïne, escape- en battlerooms:

Tel. 06-16969913

E-mail reserveringen@kasteelhuysterhorst.nl

Omdat onze activiteiten worden gedragen door vrijwilligers is het zeer wenselijk om enkele weken vóór de door u gewenste datum contact met ons op te nemen.